S&T Akadémia SAP HR rendezvény

Teljesítményértékelés és Cafeteria az SAP vállalatirányítási rendszerrel rendezvény

Rendezvényünket, 2009. május 27-én tartottunk az S&T Consulting Hungary központjában (2040 Budaörs, Kinizsi u. 2/B)

Az S&T Unitis Magyarország „S&T Akadémia” néven szakmai előadás-sorozatot indított a vállalati üzleti folyamatok informatikai támogatásának témakörében.

Első rendezvényünk SAP-t már használó vagy új HR megoldások iránt érdeklődő vezetőknek, HR szakembereknek szólt, és a humán erőforrás vezetők szemszögéből járt körül néhány aktuális kérdést, olyan meghívott vendégelőadókkal, akik maguk is használják a bemutatott számítástechnikai alkalmazásokat.
A vállalatirányítási rendszerek terjedésével párhuzamosan a HR szakemberek képessé váltak határozottan megfogalmazni elvárásaikat a használt rendszerekkel kapcsolatban. Akadémiánk a két leggyakoribb alkalmazás, a teljesítményértékelés és a Cafeteria támogatására kínált SAP megoldást mutatta be.
Az SAP Human Capital Management használatával akár a legkifinomultabb teljesítményértékelési modell is megvalósítható. Egy működő, nagyvállalati példán keresztül mutattuk be a lehetőségeket. Továbbá bemutattuk, hogy SAP-ban hogyan működtethető könnyen és rugalmasan egy vállalati Cafeteria rendszer, akár változó szabályozások mellett is.

Program:

9:00 Érkezés, regisztráció
9:30 A teljesítményértékelés új útjai az SAP HCM-ben
Előadás és élő demó Esettanulmány: megvalósítás az Antenna Hungária Zrt-nél (vendégelőadó: Nagy Gyuláné) Workshop, beszélgetés: felhasználói tapasztalatok cseréje
11:00 szünet
11:15 Cafetériaról professzionálisan
Előadás és élő demó Esettanulmány: megvalósítás Főtáv Zrt-nél (vendégelőadó: Nika Erzsébet) Workshop, beszélgetés: felhasználói tapasztalatok cseréje
12:45 Büféebéd

A részvétel díjmentes volt.


Az S&T Akadémiáról

A félnapos rendezvényeken mindig egy-egy aktuális témát ölelünk fel. A szakmai előadást esettanulmány követi, melyet - a résztvevők bevonásával – szakmai workshop-pal zárunk. Célunk, hogy fórumot biztosítsunk hasonló kihívásokkal, feladatokkal szembesülő vállalati, szakmai vezetőknek.